Motorcyklar

Motorcyklar

450 NK

450NK ger dig oöverträffad hantering i vilken miljö du än placerar den. Motorn erbjuder kraft och vrid för att du med enkelhet ska ta dig fram effektivt genom stad och land.

450 SR

450SR är en lättkörd och mångsidig maskin som är ett perfekt första steg in i världen av sportmaskiner. Med komponenter i toppklass kan du vara säker på att 450SR alltid är redo för nästa tur, vart den än tar dig.

450 MT

Nya 450MT ger dig friheten att välja mellan tuff terräng och outforskade skogsvägar utan att göra avkall på komforten under längre turer.

700 MT

700MT räds inte långa dagsturer genom Europa. CFMOTO har lagt stort fokus på att skapa en milslukare av rang, med vindskydd och körställning i toppklass kommer du utan ansträngning fram till ditt mål.

700 CL-X Heritage

CFMOTO har med sitt nya utbud höjd ribban för vad kunden kan förvänta sig av en mc i instegsklassen. Med en mycket fin detaljkvalité och standardutrustning som farthållare, adaptiv strålkastare och slirkoppling särskiljer sig 700 CL-X Heritage från konkurrenterna.

700 CL-X Sport

De unika stjärnformade fälgarna, raceinspirerade sitsen och den korta ljuddämparen skapar en motorcykel som för tankarna till 60-talets caféracers. Med en 700 CL-X Sport tar du dig alltid med stil till ditt nästa mål.

700 CL-X Adventure

Redo för oupptäckta vägar? Nya CFMOTO 700 CL-X Adventure räds inte långa utflykter på outforskad mark.

800 NK

800 NK är kraftfull nog att göra varje tur till en upplevelse. Motorn på 799cc är utrustad med dubbla balansaxlar som tillsammans med en 285 graders vevaxel ger en vibrationsfri gång och ett potent ljud från det snygga avgassystemet.

800 MT Touring

CFMOTO 800 MT Touring är den första motorcykeln som produceras i den nya toppmoderna produktionslinjen som CFMOTO nyligen invigt. 800 MT Touring är fullutrustad som standard med bland annat värme i sadel och handtag, dubbelverkande quickshifter, däcktryckskontroll, justerbar vindruta, dimljus samt en 7″ TFT skärm med bluetooth och navigationsfunktioner.

800 MT Explore

Nya 800MT Explore erbjuder en mängd förfinande funktioner och uppdateringar som sätter en ny standard i segmentet. En helt ny 8″ TFT erbjuder spegling av din telefon medan den bakre radarn hjälper dig förutse bakomvarande trafik i döda vinkeln.